Eendaagse cursus Biologika

Datum


zaterdag 26 januari


Tijd


10:00 uur tot 17:00 uur


Kosten


€ 99,00


Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.

Kennismaking met de 5 natuurwetten


Wat vind je in de wereld van BIOLOGIKA?

Zowel de Live als de Online BasisTrainingen van Biologika Nederland staan in het teken van BEGRIP & INZICHT. Biologika is GEEN genezingsmethode. In plaats daarvan onthult het de wetten van de natuur die een compleet nieuw licht werpen op wat je ooit over gezondheid en ziekte hebt geloofd en gedacht. Met deze kennis kun je de eerste stappen naar heling en naar een vreedzaam leven zetten.  Niets is zo belangrijk als de gezondheid van jezelf en van je geliefden. Het is tijd dat wij verantwoordelijkheid nemen voor onze gezondheid. Wat heb jij tot nu toe voor je gezondheid gedaan… en welke stappen heb je gezet om de oorzaken van je ziektes te begrijpen?

Waarom kennismaken met Biologika?

Door De Nieuwe Medicina – de leer van Biologika – te leren kennen, krijg je direct toegang tot bruikbare, waardevolle en belangrijke kennis die jouw huidige perceptie en jouw beslissingen over ziekte & gezondheid fundamenteel zullen veranderen. Het bijzondere is dat zich nu – naast de zienswijze van onze reguliere en alternatieve geneeswijze – een derde, compleet nieuwe zienswijze voor onze ogen ontvouwt en dat is de wijze van Moeder Natuur, de NATUURLIJKE, BIO-LOGISCHE zienswijze. Het is geen geneeswijze maar het begrijpen en volgen van de wijsheid van de natuur en ons lichaam. Doordat wij deze bio-logische wijze begrijpen krijgen we onmiddellijk toegang tot de logische oorzaken van al onze ziekteprocessen.

Met de opgedane kennis kun je voor jezelf en voor je gezin zorgen

Tot zover heb je wellicht ook gedacht dat ziektes slechte, ongelukkige gebeurtenissen zijn en dat je tegen die ziektes misschien niet altijd iets kunt doen. Biologika benadrukt dat er een oorzaak is voor alle ziektes en dat leiding altijd in jouw handen is. Op deze manier kun je je bevrijden van jouw angsten die de ziekte tot nu toe heeft veroorzaakt, als het om jezelf gaat en zelfs wanneer het jouw kind of een andere geliefde betreft.

Je herkent de processen in jou en in de wereld

Als je je realiseert dat alles ontstaat met een reden, word je meer bewust van je leven en van je ziekteprocessen. Naast de onderlinge relaties tussen lichaam, psyche en ziektes, zul je ook bewust worden van dat niet alleen je lichaam een ​​systeem is maar dat je zelf deel uitmaakt van een groter systeem. Met de kennis van de biologische natuurwetten kun je zelfs de motieven van het functioneren van onze menselijke samenlevingen begrijpen.

Verrijk je leven met openbaringen

Biologisch denken verandert niet alleen je gezondheidsgerelateerde opvattingen en percepties. Als je de wetten van de natuur begrijpt, kun je je verrijken met herkenningen die je naar nieuwe, wijzere keuzes leiden. Dit zal de kwaliteit van je leven naar een hoger niveau tillen. Biologika helpt je dus op weg naar een ontwikkelingsproces dat je ogen opent voor veel nieuwe kansen.

Ziekte overkomt je niet zo maar...

Hoe vaak horen wij het dat ziek worden of kanker krijgen een kwestie is van pech hebben of dat het toeval is. Dat het iets is wat ons overkomt en dat wij er niets aan kunnen doen. Wij zijn slachtoffers van het lot en wij moeten maar afwachten of wij als winnaars of verliezers uit de strijd komen… of als wij naar de alternatieve wereld kijken horen wij vaak dat men kanker krijgt van de gifstoffen, van suikers, van vervuiling of van verkeerd eten of vitaminetekorten. Maar als je doorvraagt niemand kan een intelligent antwoord geven op de vraag: waarom dan alleen een tumorgroei van bijvoorbeeld 2 cm in de linkerborst of alleen in de prostaat…? De suikers bereiken toch je hele lichaam, net zoals vele gifstoffen.

Zolang wij ons bevinden in deze perceptie is dit ook onze waarheid en wij zien het overal om ons heen, wat de juistheid van deze denkwijze (of noem het gerust geloofsovertuiging) continue bevestigt. Niets mis mee, laten we daar duidelijk over zijn, maar de vraag is: kun jij er iets mee als jij jezelf in de rol van slachtoffer plaatst? Als jij jezelf overgeeft aan een grotere, onbekende, angstaanjagende macht, het lot? Als jij blijft denken en geloven dat geen of wel kanker krijgen een kwestie is van geluk hebben of pech hebben? In hoeverre heb jij er iets over te zeggen, laat staan er iets aan te doen?

Als je echt iets wil doen voor een wereld waar ziektes maar vooral kanker zo vaak voorkomen begin a.u.b. bij jezelf en leer de samenhangen hoe ziektes ontstaat en met welke bedoelingen. De genezing zal nooit van buiten komen maar van binnenuit. En het goede nieuws is, alles is nu te leren, alles is binnen handbereik, hier in Nederland! Weet wat er leeft in jou en waarom! Voel je welkom in de wereld van Biologika. Leer de bio-logische samenhangen zodat ook jij angstvrij voor kanker en ziektes mag leven! In rust, harmonie en optimale gezondheid.

Mocht je nader kennis willen maken met deze complete nieuwe perceptie, kijk voor meer informatie op www.biologikanederland.nl 

 


Image

Datum


zaterdag 26 januari


Tijd


van 10:00 - 17:00 uur


Kosten


€ 99,00


Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.