Belevingsavond - een kennismaking met heartfulness

Datum


Elke eerste dinsdag van de maand

Tijd


20:00 uur tot 22:30 uur

Kosten


€ 17,50

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.

“Open jou hart, dan ben je vrij”


Door mijn werk als transformatiecoach praat ik dagelijks met mensen over wat hun bezighoudt. Dagelijks hoor ik persoonlijke verhalen over crisis en conflicten in gezinnen of op de werkvloer. Klanten vertellen over radicale veranderingen, die op dit moment in bijna elk gezin plaatsvinden. Oude zekerheden zoals vaste werkplekken vallen weg, langdurige relaties gaan stuk of een dierbare wordt ziek of overlijdt. Stabiliteit is in het leven van veel mensen niet meer vanzelfsprekend. Mensen kunnen de drukte van alles wat van hun wordt verwacht vaak niet meer aan en zijn op zoek naar zingeving. 

Voor mij zijn dat allemaal duidelijke signalen, dat onze manier van leven dringend vraagt om verandering. 

En wat het ook is wat mijn cliënten bezighoudt, zij hebben allemaal één ding gemeen: zij willen veranderen! Zij wensen zich allemaal een leven in geluk, gezondheid, vrijheid en vervulling, dus leven vanuit het hart. 

En dat kan! Ik wil je uitdagen om te vertrouwen. Ik wil je uitnodigen om crisis en conflict te begrijpen als een kans. Op onze belevingsavonden leer je de samenhang begrijpen, die jij  tot nu toe niet hebt kunnen zien. Ik laat je zien hoe je je hele leven lang onbewust levensomstandigheden naar je toe hebt getrokken, die je zo helemaal niet wilde. Ja inderdaad, wij mensen hebben de macht en de kracht al onze levensomstandigheden zelf te creëren. Dus ben je ook in staat dingen te creëren die je wel wilt!

Op onze belevingsavonden leer  je op een laagdrempelige manier  contact te maken met jouw binnenwereld, want daar zitten alle antwoorden voor jou! Je krijg veel praktische tips aangereikt, die je meteen toe kunt passen in jouw dagelijks leven.

Leer weer te luisteren naar je hart. Dan ben je vrij!


Image

Datum


Op afspraak

Tijd


Dagelijks 8:30 - 17:00 uur

Kosten


€ 85 per sessie van 1,5 uur

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.