Dagworkshop "Wordt weer verliefd op je leven"

Datum


vrijdag 22 juni


Tijd


9:30 uur tot 16:30 uur

Kosten


€ 95.00

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.

Wat gaan we doen?


Samen met Ingrid van der Beele - "Huis ik ben"

Een verwendag voor jezelf! Natuur, stilte, meditatie, gezonde voeding, kleuren, klank, zelfinzicht, innerlijk kind en muziek verpakt in een warm jasje voor jou!

Het ochtendprogramma met Ingrid: 

De morgen staat in het teken van jou en de natuur. Wij beginnen met een begeleide meditatie. Daarna mag je naar je huidige situatie kijken door het trekken van kaarten.

Vervolgens maken jullie een stiltewandeling (kijk naar het weer voor de juiste kleding) en onderweg is er ruimte voor wandelcoaching. De wandeling zal in een rustig tempo zijn en niet meer dan tussen de 5 en 10 kilometer. Alles zal in het teken staan van jou en het huidige moment, in het bewust worden van wat er op dit moment speelt. 

Rond 12.30 uur: Heerlijk gezonde lunch

Het middagprogramma met Britta:

Graag neem ik jullie mee in de wonderbaarlijke wereld van de Feng Shui en gaan we samen aan de slag met de 5 elementen. Wist je dat je drie geboorte- elementen hebt welke heel veel vertellen over jouw talenten en kwaliteiten, maar ook over je valkuilen en uitdagingen? Waarmee zit je op dit moment? Wat is de volgende stap voor jou? Wat kun je doen om jouw wensen te realiseren of de situatie te veranderen? Hier gaan we samen naar kijken want als de elementen in balans zijn voel je harmonie. 

Vanuit mijn transformatie coach ervaringen neem ik jullie dan mee in een geleide meditatie die op dit moment bij jullie past en het proces prachtig gaat ondersteunen. We sluiten af met muziek. Want muziek opent je hart zodat je weer verliefd kun worden op je leven! 


Image
Image

Datum


Op afspraak

Tijd


Dagelijks 8:30 - 17:00 uur

Kosten


€ 85 per sessie van 1,5 uur

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.