Feng Shui Cursus: Ontwerp je eigen paradijs

Datum


Vijf bijeenkomsten van 3 uur op, 13, 27 september, 11, 25 oktober, 8 november 


Tijd


9:30  - 12:30 uur of 13:00 - 16:00 uur


Kosten


€ 295,-


Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.

Wat gaan we doen?


Deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten: 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 november, of na afspraak.

Rommel in je huis is rommel in jouw hoofd! Nou, dit klinkt voor de meeste mensen wel bekend, toch? Maar wist je dat heel veel andere frustraties ook te maken kunnen hebben met de inrichting en de indeling van je huis, tuin of werkplek?

Sinds ongeveer 10 jaar help ik mensen met Feng Shui om van hun huis een thuis te maken, van hun werkplaats een inspiratiebron of van hun tuin een plek met bezieling. And I love it!

Waar mijn klanten vaak over klagen voordat ze mijn hulp inschakelen zijn klachten zoals:

  • Het kost me veel moeite om me te concentreren of te focussen.
  • Ik zou graag productiever willen werken, maar het ontbreekt me aan energie.
  • Ik mis inspiratie en passie.
  • Ik voel me vaak geblokkeerd en kan moeilijk in actie komen.
  • Ik ben vaak moe en weet niet waarom.
  • Ik kan moeilijk creatieve oplossingen bedenken, terwijl ik eigenlijk wel creatief ben.
  • Hier voel ik me vaak gespannen en opgejaagd en verlang ontzettend naar rust.
  • Als ik beslissingen moet nemen zit ik heel vaak te twijfelen.
  • Ik wil opruimen maar het gaat me gewoon niet lukken.
  • Als we hier zijn is er altijd ruzie! En ga zo maar door!

Het is heerlijk om te zien hoe zich de levenskwaliteit van mensen verbetert na een Feng Shui consult, hoe mensen weer beter kunnen presteren op hun werk of thuis weer energie op kunnen tanken voor het dagelijkse leven.

Lijkt jou dat niet ook fantastisch? In deze cursus leer je over de wonderbaarlijke wereld van de spiegelwetten. Want jouw omgeving is de spiegel van jouw ziel. 'Zo binnen zo buiten' is niet alleen een eeuwenoude wijsheid maar ook een absoluut realistische natuurwet. Als je deze wet in je voordeel weet te gebruiken, zal jouw leven nooit meer hetzelfde zijn. Dan zal je  alles kunnen creëren waar je hart na verlangt.

Doe je mee? Meld je dan aan voor onze 5 bijeenkomsten vol ontwerp-inspiratie.


Image
Image

Datum


Vijf bijeenkomsten van 3 uur op, 13, 27 september, 11, 25 oktober, 8 november 


Tijd


9:30  - 12:30 uur of 13:00 - 16:00 uur


Kosten


€ 295,-


Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.