Feng Shui persoonlijke huis- en tuinstyling

Datum


Elke dag (op afspraak)

Tijd


8:30 - 17:00 uur

Kosten


€ 350 per sessie van ± 3 uur

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.

Wat gaan we doen?


Toon me je huis en ik zeg je wie je bent 

Sinds ca. 10 jaar help ik mensen met Feng Shui  om van hun huis een thuis te maken en I love it !

Ken je ook het gevoel al van alles geprobeerd te hebben, ben je de meubels aan het schuiven of heb je de muren voor de zoveelste keer een andere kleur gegeven, maar het voelt nog steeds niet goed? Ga je ook zo af en toe door je huis lopen en denk je – dit is het net niet? Met Feng Shui kunnen we samen jouw huis zo inrichten, dat het precies past bij jouw eigen persoonlijkheid. Heerlijk toch, een thuis wat voelt als een warm jasje om je heen. Een plekje waar je helemaal jezelf kunt zijn, waar je tot rust kunt komen en waar je energie kunt tanken voor het dagelijkse leven. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Kwikscan voor je huis - Voor een kwikscan kom ik bij jou. Eerst gaan we samen de situatie en je huis waarnemen en bespreken wij jouw wensen. Je krijgt een boekje van mij met de belangrijkste informatie over de werkwijze van Feng Shui. Wij kijken naar je eigen persoonlijke energie en die van alle bewoners (Nine Star Ki-astrologie) en naar de energie van je huis. Dan gaan we heerlijk samen aan de slag. Wij maken een persoonlijk stappenplan voor jou. Ik reik je veel praktische tips en oplossingen aan. Door het stappenplan kun je alle tips en trucs later moeiteloos en in je eigen tempo toepassen.  

Duur 3 tot 3,5 uur,  kosten € 350,00 excl. reiskosten van € 0,35 p.km 

Compleet ontwerp voor je huis – Graag help ik je met het realiseren van je droomhuis. Van de complete inrichting van een bestaande situatie tot het nieuw ontwerpen van een nieuwbouw is alles mogelijk. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Image
Image

Datum


Op afspraak

Tijd


Dagelijks 8:30 - 17:00 uur

Kosten


€ 350 per sessie van ca. 3 uur


Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.