Winterzonnewende viering

Datum


vrijdag 21 december

Tijd


19:00 - 22:30 uur

Kosten


€ 37,00

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.

Kom tot bezinning tijdens onze winterzonnewende viering


Een betoverende avond vol hartverwarmende momenten

 21 december is de kortste dag van het jaar. Het is de dag dat de terugkeer van het licht wordt gevierd na een lange donkere periode. Sinds eeuwige tijden vieren mensen in alle culturen dit bijzondere keerpunt van de seizoenen. Eeuwenoude rituelen komen weer tot leven. Ga met ons mee op ontdekkingstocht om weer te leren leven in eenklank met moeder natuur.

 Wij ( Sabine en Britta ) nodigen je van harte uit om met ons de winterzonnewende te vieren. Tijdens deze bijzondere avond gaan wij ons herinneren aan oude rituelen en leren wij weer luisteren naar het ritme van de natuur. In  een betoverende  omgeving met veel kaarsenlicht, hartverwarmende geuren en kleuren hoor je bij onze open haard wonderbaarlijke verhalen over oude culturen en leer je hun kracht en wijsheid te gebruiken voor je eigen levenspad. 

Gebruik de magie van de zonnewende om te luisteren naar je diepste dromen en wensen!

 Tijdens de winter zonnewende staat de zon enige dagen stil aan de hemel. Een magisch moment in de natuur die wij gebruiken om zelf even stil te staan en terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat bleef ons bij en wat willen we leren? Waar sta je op dit moment en waar wil je naartoe?  Omdat deze nacht staat voor de ontmoeting van het oude met het nieuwe is dit het moment van het jaar om je nieuwe inzichten en wensen te manifesteren.

 Laat je inspireren door de prachtige kunst van Sabine en ga creatief aan de slag. Maak je persoonlijk doelen doosje,  een doosje waar je je dromen en wensen in kunt bewaren. Hoe mooi is het om een voorwerp bij je te houden, wat je elke dag weer zou gaan herinneren aan je manifestatiekracht.

 Dan is het tijd voor ons moment in de buitenlucht. Bj een heerlijk warm vuurtje gaan we samen een vuurceremonie doen om onze wensen voor het nieuwe jaar leven in te blazen.  Zorg voor warme en gemakkelijke kleren en laat je betoveren van de elementen van de natuur.

 Tijdens de hele avond gaan we jou verwennen met traditionele zonnewende hapjes en drankjes. Denk aan een verrukkelijk  kommetje soep van biologische groenten van het seizoen, lekkere kaneelkoekjes, een heerlijk kopje winterthee of een glühwein voor de liefhebbers.

 Neem je partner, vriend of vriendin mee en beleef deze bijzondere avond samen. Laat je door ons verwennen en ga met veel inspiratie, een kleine verrassing  en een glimlach op je gezicht naar huis.

Wij verheugen ons op jouw.

Wees er snel bij, want vol is vol.

Hartverwarmende groet

Sabine ( kunstenares en eigenares atelier Sabine Tuchel ) en Britta ( eigenares Zentire ) 


Image
Image

Datum


vrijdag 21 december

Tijd


van 19:00 tot 22:30 uur

Kosten


€ 37,00


Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.