Baanbrekende Lezing Biologika

Datum


Woensdag 12 september


Tijd


19:30 uur en 22:15 uur


Kosten


€ 17,50


Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.

Kennismaking met de 5 natuurwetten


Ziekte overkomt je niet zo maar...

Hoe vaak horen wij het dat ziek worden of kanker krijgen een kwestie is van pech hebben of dat het toeval is. Dat het iets is wat ons overkomt en dat wij er niets aan kunnen doen. Wij zijn slachtoffers van het lot en wij moeten maar afwachten of wij als winnaars of verliezers uit de strijd komen… of als wij naar de alternatieve wereld kijken horen wij vaak dat men kanker krijgt van de gifstoffen, van suikers, van vervuiling of van verkeerd eten of vitaminetekorten. Maar als je doorvraagt niemand kan een intelligent antwoord geven op de vraag: waarom dan alleen een tumorgroei van bijvoorbeeld 2 cm in de linkerborst of alleen in de prostaat…? De suikers bereiken toch je hele lichaam, net zoals vele gifstoffen.

Zolang wij ons bevinden in deze perceptie is dit ook onze waarheid en wij zien het overal om ons heen, wat de juistheid van deze denkwijze (of noem het gerust geloofsovertuiging) continue bevestigt. Niets mis mee, laten we daar duidelijk over zijn, maar de vraag is: kun jij er iets mee als jij jezelf in de rol van slachtoffer plaatst? Als jij jezelf overgeeft aan een grotere, onbekende, angstaanjagende macht, het lot? Als jij blijft denken en geloven dat geen of wel kanker krijgen een kwestie is van geluk hebben of pech hebben? In hoeverre heb jij er iets over te zeggen, laat staan er iets aan te doen?

Als je echt iets wil doen voor een wereld waar ziektes maar vooral kanker zo vaak voorkomen begin a.u.b. bij jezelf en leer de samenhangen hoe ziektes ontstaat en met welke bedoelingen. De genezing zal nooit van buiten komen maar van binnenuit. En het goede nieuws is, alles is nu te leren, alles is binnen handbereik, hier in Nederland! Weet wat er leeft in jou en waarom! Voel je welkom in de wereld van Biologika. Leer de bio-logische samenhangen zodat ook jij angstvrij voor kanker en ziektes mag leven! In rust, harmonie en optimale gezondheid.

Mocht je nader kennis willen maken met deze complete nieuwe perceptie, kijk voor meer informatie op www.biologikanederland.nl 

 


Image

Datum


Op 12 september

Tijd


van 19:30 - 22:15 uur

Kosten


€ 17,50


Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.