Nine Star Ki - Feng Shui astrologie

Datum


Elke dag (op afspraak)

Tijd


8:30 - 17:00 uur

Kosten


€ 65 per sessie van 1,5 uur

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.

Wat gaan we doen?


Nine Star Ki of ook Negen Sterren Chi is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld en maakt een belangrijk deel uit van de Feng Shui leer. Deze astrologische methode is gebaseerd op getallen, de 5 elementen met hun 9 verschijningsvormen. 

Jouw Nine Star Ki geboortehoroscoop is een cadeau voor jezelf  als je meer te weten wilt komen over jouw talenten, karaktereigenschappen en gaven. Maar ook jouw uitdagingen en valkuilen worden belicht. Deze horoscoop laat zien in welke richting jouw leven zich gaat ontplooien, geeft aan waar jouw kracht ligt en wie je bent. 

Jouw karaktergetal zegt iets over jouw innerlijke belevingswereld en hoe je denkt en voelt. Maar ook de manier waarop gedachten, ideeën en emoties je leven beïnvloeden. 

Jouw energetische getal vertelt iets over de eerste indruk die je op iemand maakt en verklaart jouw sociale natuur,  jouw relatie tot andere mensen en hoe je met situaties omgaat. 

Zo krijg je waardevolle inzichten in je onderbewuste denken, voelen en doen en kun je bewust andere keuzes gaan maken. Je bent beter in staat problemen het hoofd te bieden, anderen te begrijpen en jouw eigen uitdagingen te (h)erkennen.


Image
Image

Datum


Op afspraak

Tijd


Dagelijks 8:30 - 17:00 uur

Kosten


€ 65 per sessie van 1,5 uur

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.