Oerenergie herstellen

Datum


zaterdag 13 oktober


Tijd


Van 10.00 tot 17.00 uur

Kosten


99.00 euro

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.


Wat vind je in de wereld van BIOLOGIKA?

Zowel de Live als de Online BasisTrainingen van Biologika Nederland staan in het teken van BEGRIP & INZICHT. Biologika is GEEN genezingsmethode. In plaats daarvan onthult het de wetten van de natuur die een compleet nieuw licht werpen op wat je ooit over gezondheid en ziekte hebt geloofd en gedacht. Met deze kennis kun je de eerste stappen naar heling en naar een vreedzaam leven zetten.  Niets is zo belangrijk als de gezondheid van jezelf en van je geliefden. Het is tijd dat wij verantwoordelijkheid nemen voor onze gezondheid. Wat heb jij tot nu toe voor je gezondheid gedaan… en welke stappen heb je gezet om de oorzaken van je ziektes te begrijpen?

Waarom kennismaken met Biologika?

Door De Nieuwe Medicina – de leer van Biologika – te leren kennen, krijg je direct toegang tot bruikbare, waardevolle en belangrijke kennis die jouw huidige perceptie en jouw beslissingen over ziekte & gezondheid fundamenteel zullen veranderen. Het bijzondere is dat zich nu – naast de zienswijze van onze reguliere en alternatieve geneeswijze – een derde, compleet nieuwe zienswijze voor onze ogen ontvouwt en dat is de wijze van Moeder Natuur, de NATUURLIJKE, BIO-LOGISCHE zienswijze. Het is geen geneeswijze maar het begrijpen en volgen van de wijsheid van de natuur en ons lichaam. Doordat wij deze bio-logische wijze begrijpen krijgen we onmiddellijk toegang tot de logische oorzaken van al onze ziekteprocessen.

Met de opgedane kennis kun je voor jezelf en voor je gezin zorgen

Tot zover heb je wellicht ook gedacht dat ziektes slechte, ongelukkige gebeurtenissen zijn en dat je tegen die ziektes misschien niet altijd iets kunt doen. Biologika benadrukt dat er een oorzaak is voor alle ziektes en dat leiding altijd in jouw handen is. Op deze manier kun je je bevrijden van jouw angsten die de ziekte tot nu toe heeft veroorzaakt, als het om jezelf gaat en zelfs wanneer het jouw kind of een andere geliefde betreft.

Je herkent de processen in jou en in de wereld

Als je je realiseert dat alles ontstaat met een reden, word je meer bewust van je leven en van je ziekteprocessen. Naast de onderlinge relaties tussen lichaam, psyche en ziektes, zul je ook bewust worden van dat niet alleen je lichaam een ​​systeem is maar dat je zelf deel uitmaakt van een groter systeem. Met de kennis van de biologische natuurwetten kun je zelfs de motieven van het functioneren van onze menselijke samenlevingen begrijpen.

Verrijk je leven met openbaringen

Biologisch denken verandert niet alleen je gezondheidsgerelateerde opvattingen en percepties. Als je de wetten van de natuur begrijpt, kun je je verrijken met herkenningen die je naar nieuwe, wijzere keuzes leiden. Dit zal de kwaliteit van je leven naar een hoger niveau tillen. Biologika helpt je dus op weg naar een ontwikkelingsproces dat je ogen opent voor veel nieuwe kansen.


Image
Image

Datum


zaterdag 13 oktober


Tijd


van 10:00 - 17:00 uur


Kosten


99.00 euro

Aanmelden/informatie: 06 - 2162 0138 of info@zentire.nl of vul het formulier in.